- PerSoft

Till innehåll

Huvudmeny:

Nedladdning

Nedladdning
Klicka på någon av nedanstående länkar för att ladda ned ett program. Bestäm var du vill spara filen i din dator och vänta sedan på nedladdningen som tar någon minut.

Caddy

Hemekonomi 7 Demoversion.

Hemekonomi 6 Äldre gratisversion.

FrameIT


Installation
När nedladdningen är klar måste du packa upp zip-filen och det kan du göra genom att högerklicka på filen och välja "Extrahera till" och sedan välja plats var du vill spara installationsfilen som finns inne i zipfilen. Högerklicka sedan på den uppackade installationsfilen och välj "Egenskaper". Längst ned finns en ruta där det står "Avblockera", kryssa för denna och klicka på knappen "Verkställ" och sedan på "OK". Detta för att Windows vill gärna blockera filer som laddas ned från Internet trots att filen är harmlös. När du har packat upp installationsfilen klickar/dubbelklickar du på den och följer installationsguiden som nedanstående bilder visar. 
OBS Vissa antivirusprogram har en benägenhet att betrakta installationsfilen som ett virus, så om detta händer måste du ställa in ditt antivirusprogram så att det accepterar installationsfilen.


 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny